Nyheder

Header:

Kom med til DUKHs første netværksmøde

Kort Text:
Er du bisidder eller ikke-professionel partsrepræsentant – og vil du gerne udvikle dine kompetencer?
Lang tekst:

Som bisidder eller partsrepræsentant spiller du en vigtig rolle i et andet menneskes møde med det offentlige system. Og du har en helt unik mulighed for at bidrage til, at mødet bliver håndterbart og forståeligt for dette menneske. Men som bisidder eller ikke-professionel partsrepræsentant kan det også være svært at holde styr på regler, muligheder og sagsgange. Det vil DUKH gerne understøtte gennem en række netværksmøder for bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter, hvor det bl.a. skal handle om systemforståelse, sagsgange og dialogmetoder.


DUKH yder hver dag rådgivning til en lang række mennesker med handicap og deres pårørende, og vi arbejder på den måde med at klæde den enkelte på til at kunne agere i egen sag. Det handler i bund og grund om at styrke retssikkerheden for mennesker med handicap, men også om samarbejde og tillid,  og her tror vi på, at bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter kan spille en vigtig rolle.


Derfor er DUKH netop nu i gang med at etablere netværk for bisiddere og ikke-professionelle partrepræsentanter, hvor der vil blive sat fokus på en række emner, som kan udvikle dine kompetencer i disse roller. Det første netværksmøde holder vi den 17. november kl. 10 -12 i vores lokaler på Jupitervej i Kolding. Her vil det i høj grad handle om dine behov i forhold til at udvikle dine kompetencer, så vi kan tilpasse og målrette de kommende møder.


Tilmelding til dagen, som er helt gratis, skal ske til
projektkonsulent Susanne Krogh på 22 68 23 00.  

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
 09.00-13.00
Tirsdag
 09.00-13.00
Torsdag
 09.00-13.00
Fredag
 09.00-13.00

Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk