Nyheder

Header:

Netværksmøde udskydes

Kort Text:
Netværksmødet for bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter udskydes grundet COVID-19-situationen.
Lang tekst:

Vi har i DUKH fået rigtig mange positive tilkendegivelser i forhold til etableringen af netværk for bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter.  Der er dermed ingen tvivl om, at interessen er stor, og vi havde sådan håbet, at vi kunne starte vores bisiddernetværk op med et fysisk møde i Kolding den 17. november. Imidlertid spænder COVID-19-situationen ben for rigtig mange ting, og desværre også vores mødeplaner.


Vi har derfor besluttet at udskyde de fysiske netværksmøder til det nye år, når situationen forhåbentlig bliver en anden, og i stedet bruger vi vores kræfter på at udvikle brugbart materiale og guides til bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter, som bliver tilgængelige her på vores hjemmeside.


Det første netværksmøde skulle have givet os en masse input i forhold til bisiddernes behov for viden og materiale, så vi tager i stedet direkte kontakt til dem, der havde tilmeldt sig mødet.


Og er du en af dem, der ikke havde tilmeldt sig, fordi tidspunkt eller sted ikke passede dig, så hører vi alligevel meget gerne fra dig, hvis du har input til, hvad der kunne være brugbart for dig i rollen som bisidder og ikke-professionel partsrepræsentant – det være sig viden, guides eller netværksaktiviteter i øvrigt. Skriv til os på mail@dukh.dk og skriv Input til bisiddernetværk i emnefeltet.

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
 09.00-13.00
Tirsdag
 09.00-13.00
Torsdag
 09.00-13.00
Fredag
 09.00-13.00


Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk