Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Personal tools
Få rådgivning
Du er her: Forside Få rådgivning Info om skriftlig rådgivning

Handlinger tilknyttet webside

Info om skriftlig rådgivning

Som alternativ til at ringe har du også mulighed for at skrive til DUKH.

Du skal anvende denne formular, når du ønsker rådgivning. Formularen sikrer, at vi får de oplysninger, som vi har brug for, samt at dine personfølsomme data bliver beskyttet, når de sendes til DUKH.

Herudover er der en række andre ting, som vi vil bede dig være opmærksom på, når du skriver til os. Læs mere herunder.

Read All

Skriftligt eller telefonisk svar

Når du skriver til os via vores hjemmeside, kan du bede om at blive ringet op eller få dit svar tilsendt per mail. Hvis du ønsker en opringning, angiv da om der er tidspunkter, hvor du ikke træffes telefonisk.

Skriftlig rådgivning = korte og enkle spørgsmål

Hvis du ønsker rådgivning i en kompliceret sag, eller hvis du har mange forskellige spørgsmål, vil det være hensigtsmæssigt, at vi ringer dig op i stedet for at svare skriftligt. Vi vil måske have brug for yderligere oplysninger, eller der kan være forhold, som er nemmere at behandle i telefonen. 

Vi registrerer dine personoplysninger

Når du skriver til os, skal du være opmærksom på, at dine personoplysninger bliver registreret i vores eget interne system. Ifølge persondataloven har du ret til aktindsigt i disse oplysninger samt at blive gjort bekendt med registreringen. Oplysningerne deles ikke med andre.

Fuldmagt

Vær opmærksom på, at vi ligesom ved telefon-rådgivning behøver fuldmagt, hvis du ønsker specifik rådgivning om en myndig person. Fuldmagten kan vi få ved, at den pågældende ringer eller skriver til os og giver tilladelser, eller hvis vedkommende udfylder og indsender vores fuldmagtserklæring.

Generel rådgivning
Hvis du derimod ønsker generel rådgivning om lov og regler, hvor vi ikke skal rådgive om en konkret sag, og hvor der ikke bliver registreret oplysninger om en konkret person, så kan vi godt rådgive dig uden fuldmagt. 

Du kan læse mere om rådgivning om myndige personer på denne side

Kode via SMS

Hvis du har bedt om at få svar via mail, vil du modtage en såkaldte pinkodebeskyttet mail, som du kan læse mere om her: sikker mail til DUKH.

Ved en pinkodebeskyttet mail bliver der sendt en sms med en kode til din mobiltelefon. Husk derfor at angive dit mobilnr. og ikke dit fastnetnr. Det er nødvendigt, at du har en mobiltelefon, for at vi kan rådgive dig på denne måde.

Vi forbeholder os retten til at ringe dig op

Selvom du har bedt om skriftligt svar, så kan det være, at vi af forskellige årsager ikke har mulighed for at svare dig skriftligt. Derfor forbeholder os retten til at ringe dig op.

Du kan give tilladelse til, at vi offentliggør dit spørgsmål og svar

Mange af de spørgsmål, som vi får, er relevante for andre. Derfor har du mulighed for at give tilladelse til, at vi offentliggør dit spørgsmål og svaret på vores hjemmeside. Dette sker naturligvis 100% anonymt, og vi forbeholder os ret til at redigere i dit spørgsmål.

Sidst opdateret 02/05 2019.