Videre til indhold | Videre til menunavigation

Navigation

Personal tools
Få rådgivning
Du er her: Forside Få rådgivning Skriv til DUKH

Skriv til DUKH

Anvend denne formular, hvis du ønsker rådgivning i DUKH.

Denne formular skal du anvende, hvis du ønsker rådgivning og vejledning i DUKH. Vi anbefaler, at du først læser oplysninger på denne side. Hvis du skriver på vegne af en anden myndig person, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan give rådgivning om specifikke personlige forhold uden fuldmagt fra vedkommende. Stiller du derimod et generelt spørgsmål uden oplysninger, der kan føres tilbage til personen, så kan vi godt give rådgivning uden fuldmagt. Læs mere på denne side.

Husk: Det er en forudsætning for rådgivning og vejledning hos DUKH, at du forgæves har forsøgt at få rådgivning og vejledning i din kommune. 

Hvem handler henvendelsen om? - skal udfyldes  

Hvordan ønsker du svar? Vælg her om du ønsker svar per mail eller en telefonisk opringning. Uanset hvad du vælger, forbeholder vi os dog retten til at vælge en anden svarform, hvis vi vurderer, at det er mest hensigtsmæssigt.


Offentliggørelse af spørgsmål og svar - skal udfyldes   Har du valgt svar på mail, kan du her give tilladelse til, at vi kan bruge spørgsmål og svar på vores hjemmeside som et netsvar. Dine personlige oplysninger bliver naturligvis anonymiseret, og vi forbeholder os retten til at ændre i dit spørgsmål.