Nyheder

Header:

DUKH sætter sig selv på "landkortet"

Kort Text:
Mange kender DUKH - men vi vil gerne kendes af endnu flere.
Lang tekst:

DUKH har ydet rådgivning til mennesker med handicap, pårørende og fagpersoner i næsten to årtier, og rigtig mange har gennem årene benyttet sig af den gratis mulighed for at få rådgivning om en lang række spørgsmål i relation til retssikkerhed.


Imidlertid kommer der løbende nye mennesker til målgruppen, som vil kunne have gavn og glæde af rådgivningen i takt med at reglerne på mange områder bliver flere og mere komplekse.


Derfor arbejder DUKH målrettet med synlighed, så vi når længere og bredere ud, og kommer i kontakt med nogle af de mennesker, som måske ikke allerede har hørt om DUKH og muligheden for at søge rådgivning, når sagen går i hårdknude, afgørelsen er svær at forstå eller der er brug for støtte til at få udformet en klage.


DUKH er i disse dage - den 15. og 24. september (flyttet til den 11. marts 2021) - med på Ligeværds vejledningsmesser i henholdsvis Kolding og Aarhus, hvor konsulenterne er klar til en snak om retssikkerhed. Derudover arbejder vi med en række nye initiativer, bl.a. netværk for bisiddere og ikke-professionelle partsrepræsentanter og formidling af vores data og praksisviden på nye måder, ligesom vi hele tiden arbejder med at udvikle vores rådgivning og den konkrete klageunderstøtning, så vi herigennem bidrager til at styrke retssikkerheden for mennesker med handicap.

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
09.00-12.00
Tirsdag
09.00-12.00
Onsdag
09.00-12.00
Torsdag
09.00-12.00
Fredag
09.00-12.00


Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk