Nyheder

Header:

Praksisnære Praksisnyt

Kort Text:
Nu går DUKHs velkendte Praksisnyt endnu tættere på praksis i et nyt format.
Lang tekst:

DUKH har gennem en lang årrække udarbejdet de såkaldte Praksisnyt, som går tæt på et emne relateret til retssikkerhed på handicapområdet – nyttig viden, der bliver brugt af både borgere, pårørende og fagprofessionelle, som jævnligt kommer med positive tilbagemeldinger.


Ikke desto mindre var det nu tid til en opdatering, så gennem de seneste måneder er der arbejdet på at give Praksisnyt en ”makeover” – både på i forhold til form og indhold.


Der er arbejdet med at gøre Praksisnyt mere overskueligt, og så bliver der ikke mindst arbejdet med indholdet, så det går tættere på den praksis og de problemstillinger, vi ser i forbindelse med rådgivningen i DUKH. Derudover er der fokus på at Praksisnyt skal være anvendeligt for læseren. Et eksempel på det er Praksisnyt nr. 23, der handler om sagsbehandlingstid og -frister. Tidligere var der primært fokus på det juridiske i hurtighedsprincippet, mens fokus nu er udvidet til også at omfatte både fastsættelse, offentliggørelse og overholdelse af sagsbehandlingsfrister – herunder relevante vurderinger og klageadgange.


Konsulenterne i DUKH vil løbende arbejde videre med at udvikle og målrette de eksisterende Praksisnyt, ligesom der løbende vil komme nye til. 


Du finder Praksisnyt under Publikationer - her kan du også finde de tidligere Praksisnyt under Historiske Praksisnyt..

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
09.00-15.00
Tirsdag
09.00-15.00
Onsdag
09.00-15.00
Torsdag
09.00-15.00
Fredag
09.00-12.00


Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk