Praksisnyt og guides

Navn:

1. DUKH Nyhedsbrev - december 2021

Forfatter:
Date:
14-12-2021
Resume:
Læs DUKH's nyhedsbrev, december 2021
Lang tekst:

Nyt fra DUKH

Efter en pause er DUKH nu klar med et helt nyt nyhedsbrevskoncept.

Der har været stille fra DUKH’s side – på nyhedsbrevsfronten. Nu er vi imidlertid klar med et helt nyt nyhedsbrev, som udgives på DUKH’s hjemmeside tre-fire gange om året.


Nyhedsbrevet henvender sig primært til dig, der som borger eller pårørende bruger DUKH’s rådgivning, og det vil dykke ned i de tendenser, vi ser i praksis i vores rådgivninger og i vores analyser. Samtidig vil vi også kigge nærmere på ny lovgivning, når det er relevant, ligesom vi naturligvis vil fortælle om de nye tiltag, som vi løbende udvikler med det formål at styrke retssikkerheden for mennesker med handicap.


Vi er lige nu i gang med at udvikle en række nye, spændende tiltag, som vi glæder os til at præsentere, ligesom vi har brugt det seneste år på at udvikle en ny hjemmeside, en rådgivningsportal og en stribe film, som giver en visuel indgang til ny viden.


I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvorfor det er svært at klage, DUKH's borgersurvey, BPA-ordningen samt nyt på klagefronten.


Nyhedsbrevet vil du dels kunne finde under nyheder på DUKH's hjemmeside, ligesom nyhedsbrevene vil komme til at ligge samlet under Guides og Praksisnyt, hvor du kan sortere på Nyhedsbreve.


Herudover kan du tilmelde dig DUKH's mailliste og få direkte besked, når et nyt nyhedsbrev er klar. Du tilmelder dig i bunden af hjemmesiden.


Rigtig glædelig jul!


Du finder nyhedsbrevet her:

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
09.00-12.00
Tirsdag
09.00-12.00
Onsdag
09.00-12.00
Torsdag
09.00-12.00
Fredag
09.00-12.00


Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk