Nyheder

Header:

DUKH ønsker alle en god sommer

Kort Text:
Sommeren er over os, og dermed også ferietid og tid til at gøre status over første halvår af 2020.
Lang tekst:

Der var vist ikke nogen, der havde haft fantasi til at forestille sig at verden ville blive en helt anden på ganske kort tid, da vi tog hul på 2020.

Corona-situationen har haft stor indflydelse på utroligt mange menneskers liv og dagligdag, og verden er fortsat ikke helt sig selv.


Mange ting begynder dog at ligne sig selv i højere grad, og i DUKH oplever vi også, at antallet af henvendelser igen stiger efter en nedgang under corona-nedlukningen.


Den lidt mere rolige periode har vi brugt konstruktivt til at få lavet en ny hjemmeside og implementere et nyt rådgivningssystem, som gør det nemmere for borgeren at kommunikere med os i forbindelse med vores rådgivning. Kommunikationen finder nemlig sted i Rådgivningsportalen, hvor det både er muligt at skrive til os og afgive en digital fuldmagt, hvis du skal have rådgivning på vegne af en anden person.


Lige nu oplever vi et par små tekniske bump på vejen hist og pist, men det tegner heldigvis godt, og på den lange bane får vi mere tid til det, det hele faktisk handler om – nemlig vores rådgivning og service til borgeren.


Hen over efteråret arbejder vi videre med indholdet på vores hjemmeside. Vi har planer om at få udarbejdet en række guides og små videoklip om forskellige emner, så det bliver enkelt og ligetil at blive klædt på til at kunne handle i egen sag.


Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte udviklingsarbejdet efter sommerferien!


Og selvom juli og august er præget af sommerferie, så er det stadig muligt at kontakte DUKHs socialfaglige konsulenter mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 9.00-13.00, ligesom du altid kan kontakte os via vores kontaktformular på Rådgivningsportalen. 


OBS. I ugerne 29, 30 og 31, vil ventetiden på rådgivning forventes at være lidt længere end normalt, men vi kontakter dig altid hurtigst muligt og senest efter 15 dage i sommerferieperioden.

Kontakt os

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet

Jupitervej 1 | 6000 Kolding 
mail@dukh.dksikkerpost@dukh.dk  
CVR: 26643058


fb-iconFacebook


Ring til os

76 30 19 30


Mandag
 09.00-13.00
Tirsdag
 09.00-13.00
Torsdag
 09.00-13.00
Fredag
 09.00-13.00

Tilgængelighedserklæring

Nyhedsmail fra DUKH

Fik du svar på dit spørgsmål?

Luk